thewaytoahealthierme.blogg.se

2022-01-14
22:56:01

Film 20. Nina Frisk

Flygvärdinnan Nina älskar att arbeta ovan molnen. På en av flygningarna möter hon Marcus och faller hjälplöst för honom. Nina börjar ifrågasätta sitt liv och längta efter en egen familj.

Öhm.. jag känner igen det här med"dysfunktionell familj som försöker agera normalt.." jag vet inte hur de i personalen som jobba idag och Helena stod ut med mig,men jag kan säga att jag pratade extremt mycket med själva TVn medan filmen rullade på. Mycket frustration som kom ut kan jag ju säga. 

"Han känns inte som en bra person,han kommer inte att vara bra för henne.." standardkommentar som blev sanningen i slutänden. 

"Usch, jävla akloholistsvin" var en annan kommentar.. 

Jag tycker att filmen var väldigt sevärd, för Nina, huvudkaraktären i filmen,lärde sig äntligen att hon inte alltid behöver le och vara glad. Och hennes storebror gick tillslut till en psykolog för sina egna problem. 

Det var inte tillfälle att skriva recensionen när jag satt med personalen, eftersom jag inte kunde pausa och skriva ner det som berörde så att säga, så som jag brukar göra,men det är en film som jag tror många skulle kunna känna igen sig i. 🙃

Nina Frisk
1 Timme och 23 Minuter
😻😻😻(3/5)


Tänka sig att jag ändå hunnit med att se 20 filmer sen 1a december.. det är väl ändå ganska så bra gjort, trots att jag inte alltid klara av att se en hel film under en och samma sittning. Däremot har jag faktiskt märkt att det är lite lättare att fokusera på handlingen och hålla kvar fokuset om jag färglägger samtidigt, så det kommer jag att göra. ☺️


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: