thewaytoahealthierme.blogg.se

2020-01-19
20:56:53

Stegschema

Jag har ett stegschema, en bok där jag skriver upp förhoppning på veckans alla dagar och hur jag faktiskt klarat det med steg, kalorier och avstånd. Det är riktigt roligt att se resultatet i slutänden. Denna vecka, vecka 3, så har jag sammanlagt gått 92,913 steg, vilket är precis 6 mil.

Humöret spelar mig ett spratt, så även om jag ser det positiva med resultaten och att jag gjort över förväntan, så har min psykiska hälsa åkt berg-och-dalbana. Ena minuten så mår jag bra, andra minuten så orkar jag inte med mig själv. Ångest beblandar sig med glädjen tills att jag blir förvirrad och arg. 

Jag kommer fortsätta kämpa, jag ska klara det här och mitt psyke blir förhoppningsvis bättre med tiden. Jag vill må bra, jag kommer må bra, jag SKA må bra. Det här kommer ordna sig och det är bara en liten svacka. Jag vet inte varför det hände eller vad som orsakade den, den kom smygande..

Jag har all anledning till att vara riktigt jävla lycklig, och det är jag.. Jag är lycklig, väldigt väldigt lycklig.. Samtidigt så är jag ledsen, och jag vet inte ens varför. Och det är just det i sig självt som gör mig så irriterad. Ovetskapen. Oförmågan att förklara mina egna känslor. 

Mitt dåliga humör kan kanske bero på att jag sover dåligt och har mardrömmar flera gånger per natt. Jag hoppas att sömnen bli bättre snart!