thewaytoahealthierme.blogg.se

2022-02-26
23:11:40

Film 35. Shrek den tredje


Shrek måste ta över tronen efter kung Harold, men är ytterst motvillig. Tillsammans med sina vänner ger han sig ut på jakt efter Fionas kusin Artie, som är kungens närmsta arvinge.


Jag trodde att jag hade sett alla filmerna.. men tydligen inte för jag minns inte att jag sett denna, trots att jag trodde mig ha sett den.

Åsnan är ju rolig. Mästerkatten i stövlar också. Båda är ju roliga på sitt eget sätt och när de tillfälligt byter kropp med varandra så förstår man hur roliga dessa karaktärer faktiskt är.🤣🤣🤣

Och Shrek försöker verkligen, för att behaga alla andra och mår själv skit över att vara alla andra till lags. När kungen dör.. mår Shrek ännu sämre eftersom han inte vill bli kung. Inte nog med det så hamnar Shrek i en livskris när han får veta att han ska bli pappa.. 

Och på något sätt så kan jag ändå förstå det.. som han själv säger; han är ett träsktroll.. han har aldrig fantisera om att bilda familj och skaffa barn..

Är jag ett träsktroll...? Mycket möjligt.. 🤣

Men han fixar en ny kung (Arthur, från svärdet i stenen) och när Fiona väl får sina trillingar så blir Shrek en riktigt riktigt bra pappa. Trots att han är ett träsktroll. Han är en mycket bättre fadergestalt än många andra jag känner i verkliga livet. Kanske just tack vare att han är den han är. Ett träsktroll. 😁

Shrek den tredje
1 Timme och 34 Minuter
😻😻😻😻(4/5)