thewaytoahealthierme.blogg.se

2022-10-31
18:29:13

Jag har sett mer än 100 filmer, men...

Jag har förlorat räkningen och glömt bort att uppdatera bloggen. Ska jag vara brutalt ärlig så har jag förlorat lite av glädjen jag fick ut av att skriva. Helt och hållet alltså..

Nu gör jag tusen scheman istället, och när jag skrivit schema för ett år, så öppnar jag ett nytt block och skriver samma schema, igen och igen. Jag har nu förstått att det är för att jag undermedvetet känt att jag förlorat kontrollen över livet, känslorna och tankarna. Framför allt de senaste två åren. Och med ett matschema med ett "att göra lista" är något jag kan kontrollera.. även om jag inte riktigt följer de med punkt och pricka så är känslan när jag skriver dom lugnande.🤷

I november, alltså imorgon, så är det national writing month och jag kommer göra allt i min makt för att klara av att skriva klart romanen det här året. Som en hyllning till mamma. Hon älskade verkligen att få lyssna till det jag skrev i den. 

Jag blev väl klar med den för ungefär två år sedan men jag blev inte riktigt nöjd med hur det slutade, så jag kommer radera ungefär 4 kapitel för att skriva om dom så som jag vill ha dom. 

Så jag kommer göra det hon så ofta skratta åt när jag skrev, något som hon sa; "sätt på dig mössa och torgvantar och skriv! Jag behöver få höra fortsättningen!" 

Jag kan fortfarande höra hennes röst i huvudet när hon sa så ❤️