thewaytoahealthierme.blogg.se

2024-01-05
21:31:21

Fredag 5 Januari 2024

Idag är det Fredag och det är den allra första fredagen det här året. Jag har plockat i och städat lägenheten idag, det känns skönt att få det gjort. Från och med måndag börjar jag kämpa igen och det här året kommer inte att bli som 2023, det är 2024 nu, det här året vägrar jag jojo-banta.

Vad innebär det? Jo det innebär att jag måste lära mig att säga nej när suget drar i mig åt alla håll och kanter, jag måste lära mig att det är jag som har kontrollen över det jag stoppar i käften. Och det är jag, och enbart jag, som kan göra den här förändringen.

Jag har pratat om liv och död tidigare, jag har insett redan att jag inte har många år kvar om jag fortsätter leva såhär ohälsosamt och jag vet att det är ett faktum.

Jag vill, och jag ska, göra allt i min makt för att äntligen lyckas bryta mig ur min ätstörning och jag börjar den resan på Måndag 8 Januari 2024. Punkt. Eller rättare sagt, nu på en gång egentligen men jag börjar räkningen från och med måndag. Jag väger mig på Söndag och börjar därifrån. 🙂