thewaytoahealthierme.blogg.se

2021-04-28
17:16:37

Slutar dieten på obestämd tid

Efter att min fina mamma somnade in den 19April,så har jag bestämt mig för att göra det här för henne, jag kommer att lyckas gå ner under 100 Kg som för att hedra hennes minne och därefter tänkte jag göra en tatuering tillägnad henne och jag vet precis vad jag vill göra. 

Nu däremot, nu när allt är så sårbart och gör så väldigt väldigt ont, så kommer jag inte kunna fokusera på dieten samtidigt som jag hanterar sorgen. Sorgen förgör mig, det är i alla fall så det känns, varje tanke och minne just nu är smärtsamma och gråter gör jag nästan hela tiden. 

Så jag lägger dieten åt sidan på obestämd tid, och det innebär att jag inte kommer att räkna och mäta maten så som jag brukar. Samtidigt så kommer jag att göra mitt bästa att inte överäta och ändå fortsätta träna litegrann. Och det kommer att ta tid innan jag uppdaterar bloggen med diet och vikt relaterat innehåll..

Jag kommer förmodligen att skriva lite nu och då, eftersom skrivandet får mig att släppa ut känslor som jag annars inte klarar av..