thewaytoahealthierme.blogg.se

2021-10-14
20:09:17

Bok 50. Raija - Fogdens fru (4/40)





Som nattfjärilar dras till ljuset, svärmade männen kring den vackra Raija. Men hennes nya äkta man vaktade henne noga. Raija tillhörde honom nu - köpt och betald - utstyrd i spetsar och vackra kjolar. Han hade köpt henne ja, men inte hennes kärlek. Raija hatade den blonde kämpen och hans krävande smekningar. Smekningar som hon inte mäktade med att avvisa. Hon längtade sig sjuk efter en annan - och på ett grymt sätt skulle hon till slut få sin frihet...


Vilken jävla gris den här Fogden är: Ole, som han så fint heter. Han utnyttjar Raija på ett groteskt sätt, med romantiska smekningar och ömhet SAMTIDIGT som han brutalt våldtar henne. 

Det som gjorde mig än mer äcklad var det faktum att Raijas kropp reagera på hans beröring samtidigt som hon med resten av sitt sinne hatade honom.

 Jag fattar det inte själv, men trots det hemska innehållet i denna bok med scener jag spyr över, så är ändå den här boken bäst i serien än så länge. Man brukar ju säga att ingen uppföljare slår den första boken / filmen, men denna var bättre än bok nummer 1.

Det finns så mycket undantryckt sorg i den här boken: ååjag undrar om författarinnan var deprimerad under perioden som hon skrev. Jag vet bara utifrån mina egna texter att mitt mående kan infiltrera även ett positivt stycke text. 

❤️
Raija - Fogdens Fru
8 timmar och 55 minuter
8 / 10 poäng från mig
❤️