thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-24
17:31:58

#metoo

Som ni redan har förstått och som jag redan har berättat så har jag varit med om en hel del i mitt liv, att jag varit utsatt för diverse övergrepp och våldtäktsförsök.. jag har rest på mig varje gång, och jag har gått vidare i den mån min hjärna och psyke tillåtit. Jag har kämpat mig igenom självhat och skuldkänslor. Med så gott som ingen hjälp alls utifrån.
Idag skulle jag åka iväg till Lidl, för att köpa månadens mat, och då använde jag mig av min färdtjänst eftersom jag inte klarar av att åka buss helt själv riktigt än efter psykinläggningen.
I vanliga fall brukar jag sitta i baksätet eftersom det är bekvämare så, då jag slipper onödigt småprat och att socialisera, då det är väldigt jobbigt vissa gånger, ibland orkar jag helt enkelt inte med det.
Men idag satte jag mig i framsätet när jag skulle åka till Lidl och det ångrar jag väldigt mycket just nu. Chauffören började försiktigt, genom att fråga hur jag trivdes där jag bodde, om det var portkod på huset, om jag visste portkoden utantill och så vidare. Jag svarade att jag trivdes bra, väldigt fina lägenheter, att jag dock hur inom kommunen. Ja, det är portkod på huset och jag kan det utantill men att jag inte hade för avsikt att berätta om koden. Jag svarade vänligt på varje fråga han hade.
Tillslut så sträckte han på sig och hans hand landade på mitt knä, för att sedan dra upp det långsamt till mitt lår och vidare uppåt.. jag fick panik och så mycket ångest, ville bara försvinna från jordens yta, för om jag gjorde det, om jag försvann, då finns det ingen chans att någon mer kommer behandla mig på det här sättet. När han hade pillat en stund på mig tog jag fram mobilen och då drog han hastigt tillbaka handen. Jag vet att jag borde ha sagt ifrån, men hela världen liksom frös när han höll på.
Jag skrev direkt till min pojkvän när jag återhämtat andningen för att berätta vad som hänt, att han skulle veta ungefär var jag befann mig om jag plötsligt skulle sluta skriva och någonting värre inträffade med denna chaufför.
Men som tur var så körde han raka vägen till Lidl och jag gav han en femtiolapp och rusade ut ur taxin med hjärtklappning och vilda känslor om att det på något sätt var mitt eget fel. När taxin som skulle ta mig hem kom så satte jag mig i baksätet.
När jag kom hem igen, satte jag mig ner och allting började gunga. Först och främst så tog själva turen energi från mig, handlandet i sig och så vidare, men när det kommer till det han gjorde innebär det att han dränerade mig helt och hållet på energi.
Nu sitter jag i personallägenheten och känner mig både rädd och osäker. Och framförallt kränkt. Såhär får det inte gå till. Och ändå är jag tacksam att det inte var värre.. hur sjukt är inte det?!?!


Kommentarer:
2018-02-24 @ 19:48:31

Bara anmäl honom.. så får det ju inte gå till

Svar: Ja, jag tog namn, bilnummer och kvitto så jag kommer ringa på måndag det första jag gör på morgonen.
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-24 @ 21:08:10

Viktigt att du anmäler, både för din och för andras skull! Hoppas du får bra stöd och peppning nu. Ta hand om dig.

Svar: Det kommer jag att göra, utan tvekan! ❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-24 @ 21:30:00

Kram ❤️

Svar: Kraam ❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 00:25:17
#4: Michelle

Bra om du anmäler , viktigt 👍

Svar: Det kommer jag garanterat göra!
❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 10:09:39

Anmäl!

Svar: Ja det kommer jag garanterat att göra!
❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 11:00:20
#6: Kamilla

Säger bara en sak. Anmäl direkt. inget snack om saken. KRam

Svar: Det kommer jag att göra!
kraam ❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 11:05:48

Fy va hemskt :(

Svar: ❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 11:37:43
#8: Harriet

Usch så hemskt. Anmäl honom! Ta hand om dig<3

Svar: Ja usch, det var ingen rolig upplevelse! Jag kommer garanterat anmäla honom.
❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 15:56:01
#9: Alexandra

Kram!

Svar: Kraam ❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 16:35:13
#10: Sanna

Anmäl dina du! Det där var sexuellt ofredande!! Usch vad förbannad jag blir men så ledsen för din skull. Berätta vilken tid du åkte med färdtjänst så kan dom kolla upp vem som körde och sträckan han körde. Han ska inte göra detta på dig i gen eller fler. Kram på dig hoppas du kan andas ut nu!❤

Svar: Jag kommer garanterat att anmäla honom. Tog namn och taxinummer plus kvitto. Ska ringa på måndag.
❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 16:58:30
#11: Malin Moen

Håller med dom andra direkt, anmäl honom!! :( Stark utav dig att dela med dig. Detta är ett viktigt ämne som aldrig skall skuggas. Du har fått igenom något tungt. Blir så ledsen för din skull. Förbannad på honom!!

Svar: Ja fy det var en väldigt otäck upplevelse. Idag är jag helt orkeslös, inte orkat göra någonting. Jag kommer anmäla honom det första jag gör på måndag morgon!
Kraam ❤️
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-25 @ 18:45:30
#12: Vicki

Anmäl för han borde bli av med sitt jobb!

Våga du åka hem eller den var en annan taxi som körde hem dig efter handlingen?

Ha det gott,Vicki

Svar: Ja, jag ska anmäla idag. Ingen tvekan om saken.Det var en annan taxi som körde hem mig efteråt som tur var.
Ha det bra! <3
thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-26 @ 22:05:26
#13: Carola

Fy vilken vidrig en!!! Hemskt att en sån idiot har ett sånt arbete :(. Usch. Bra att du tog dig där ifrån <3

Svar: Jamen verkligen, han borde inte jobba med det han jobbar med! jag är tacksam att jag kom därifrån utan att något mycket mycket värre hände!
thewaytoahealthierme.blogg.se

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: