thewaytoahealthierme.blogg.se

2018-02-28
19:12:46

Spirituellt attackerad

Den senaste tiden så har jag funderat på djupet när det gäller religion och det är väl bra att dagens ämne handlar om just min syn på religion och hur jag tolkar den frågan.
Först och främst vill jag påpeka att  jag inte tror på någon specifik Gud, men däremot så är jag övertygad om att det finns en högre makt någonstans, något som är mycket större än människan självt. Men vad den makten är eller vad den innebär för oss, har jag ingen aning om och jag klarar inte av att gräva så djupt ner.
Jag tror däremot på det övernaturliga, på ett liv efter detta och att energier från den andra sidan kan både ge och ta ork och energi från de levande väsendet.
Jag kommer här att berätta om en sak jag varit med om som enligt mig inte har någon logisk förklaring och jag är redan övertygad av min egna tro, så ni behöver inte försöka lösa det här åt mig. Det här hände inatt och det är inte första gången det händer men den här gången gick det alldeles för långt och jag har inte haft möjlighet att uttrycka mig i orrd om den här händelsen så ursäkta mig om inlägget anses flummigt men jag är fortfarande skakig efter inatt. Och det är sexuellt, så håll er borta om ni inte vill läsa om det, okej?
Det hela började med att jag hade svårt att somna, jag hade vänt och vridit på mig i flera timmars tid utan att lyckas somna men så plötsligt känner jag hur madrassen rörde sig vid midjehöjd, som om någon satte sig ner bredvid mig och jag tittade på platsen utan att någon var där, ingen människa och ingen katt. Plötsligt så känner jag hur någon liksom greppar tag om mina handleder och jag upptäcker att jag inte kan röra på mig - överhuvudtaget. Jag försökte att inte få panik men pulsen ökade drastiskt när jag upptäckte att jag inte kunde göra mig själv hörd heller, inte ett enda ljud yttrade sig via mina läppar och till min yttersta förskräckelse så ser jag något över mig, som en skugga, eller en slags rök av något slag, det är väldigt svårt att beskriva något som egentligen inte syns, och jag får hjärtklappning bara jag tänker på det här såhär i efterhand. Och som om det inte vore tillräckligt så kände jag hur något trängde sig in i mig utan förvarning därnere..
Ni kan ju gissa om jag kunde sova något alls.. vilket jag självfallet inte gjode.
Man kanske kan se det här som ett minne, en tillbakablick, en mardröm.. men jag vet hur dom känns och det här var inte något sånt, det här var en verklig händelse som jag har jättesvårt att sätta ord på. Har funderat hela dagen om jag borde skriva ut det här då jag inte vill verka konstig eller skrämma iväg er, men jag kände att jag verkligen behövde få skriva av mig.
Jag har varit med om andra saker också, jag har blivit riven och blivit fysiskt attackerad, så jag vet att andevärlden kan agera fysiskt. Men min innersta fråga är.. var det här verkligen ett andligt väsen? Eller var det något mycket mörkare? Något som är självklart är att det inte finns någon förklaring bakom denna händelse. Och det skrämmer mig samtidigt som det gör mig mer intresserad över den här paranormala världen.
Har ni varit med om något övernaturligt?
2018-02-27
23:10:40

Jag flyr hellre än att bli lämnad

Jag har skrivit och tagit bort det jag försökt formulera flera gånger nu under den senaste timmen eller så. 
Jag har ångest från helvetet och rädslorna jag känner börjar ta överhanden på mina tankar. Jag kan knappt andas längre och jag vet inte om jag gör rätt i att skriva det här men det är så jag känner.
Jag är så rädd att bli lämnad och övergiven att jag hellre väljer att fly.
Fly bort från verkligheten och smärtan över att bli ensam kvar.


2018-02-27
19:30:54

Droger och alkohol samt marijuana

Sådär ja, nu är vi äntligen inne på ett ämne som intresserar mig enormt mycket eftersom jag har så starka åsikter om det här då jag vet hur tungt ett missbruk kan vara.
Först och främst så vill jag understryka att jag väldigt sällan dricker alkohol själv och jag har aldrig varit riktigt full. Jag har enorm respekt för de ämnen som finns i alkohol eftersom jag har sett hur det har förstört människor när dom väl fastnat i ett missbruk. Detsamma känner jag när det kommer till övriga substanser som man kan missbruka. Jag har aldrig använt mig av andra droger heller och jag är jävligt stolt över mig själv för det.
Men helt ärligt, om man verkligen går ner på djupet, så ser jag inget fel med att dricka alkohol, så länge man sätter en gräns för sig själv och slutar dricka när man nått den gränsen. Det kanske låter naivt, men min tanke är att man alltid har ett val och ifrån början är det här ett val. Väljer man att dricka när man mår dåligt psykiskt, väljer man att dricka utöver sin egen gräns gång på gång så får man faktiskt skylla sig själv i slutändan.
Samma sak gäller för narkotika, det är alltid ett val ifrån början. Väljer du att ta en spruta eller röka en joint för att dina polare gör det, så har du gjort ditt val att ta något som du riskerar att bli beroende av. 
Och om vi ska gå ännu djupare i ämnet och ifrågasätta legimaseringen (stavning?) när det kommer till marijuana så säger jag ett högt JA!!!
Jag tycker, personligen, att marijuana borde vara lagligt.
Är inte det dubbelmoral kan man ju fråga sig då.. jag tycker inte att det är det då jag verkligen har sökt information om just den här växten, jag kan nästan allt när det kommer till marijuana och jag tycker, efter den fakta jag har, att det skulle bli lagligt.. på recept! Som bara en liten del av Sveriges läkare skulle kunna skriva ut.
Det finns medicin som innehåller opiater, en annan substans som liknar den vid heroin som läkare skriver ut till de personer som tidigare varit missbrukare, läkare skriver dessutom ut adhd medicin med amfetamin liknande substanser. 
Varför då inte göra likadant med marijuana?!
För att förtydliga det här så ingen misstolkar det jag säger; jag tycker inte att knark är okej.. jag stödjer inte missbrukare i deras självmord.. MEN att få ut det på recept är en helt annan sak!
Det var mina tankar kring alkohol och droger,
intressant va?